AKTUELNO

U momentima kada su sve oči javnosti uprte u Bor, odnosno u policijski stanicu gde se očekivalo da neko od članova porodice nestale devojčice da iskaz nakon video snimka koji je nastao u Beču, policija se ne pomera ni sa mesta nestanka.

Ono što su reporteri Telegrafa zabeležili jeste aktivnost vatrogasaca, koji su na prikolicu natovarili kabasti teret umotan u neku vrstu vreće.

Pripadnici MUP tovar su polako položili u prikolicu, da bi se odmah potom vatrogasno vozilo udaljilo s lica mesta.

Podsetimo, potraga sa Dankom Ilić (2) ušla je u šesti dan. Ni jučerašnja potraga se nije završila slavno, uprkos višečasovnim naporima svih pripadnika MUP-a.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronadjime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Među nestalima na Interpolovoj poternici našla se i malena Danka Ilić (2). Dat je detaljan opis i imena roditelja.

Foto: TANJUG/VLADIMIR SPORČIĆ/MUP SRBIJE/TANJUG VIDEO/ALEKSANDAR PALAJIĆ/Pink.rs/Z.Veljković

Takođe, kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz banjskog Polja kod Bora, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije, potvrđeno je iz Policijske direkcije Beča dopisniku Kosovo onlajna.