AKTUELNO

Majka nestale Danke Ilić, Ivana Ilić, došla je u policijsku stanicu u Boru gde je danas po peti put na informativnom razgovoru od nestanka ćerke u utorak popodne.

Kako prenosi reporterka "Blica" sa lica mesta, majka nestale Danke Ilić je u policiju došla sama, a ušla je posle muža gotovo neprimetno, prolazeći iza kola.

Nekoliko koraka ispred nje bio je njeg suprug Miloš, otac Danke Ilić koji je u policiju došao u pratnji svoje porodice.

Vraćaju se sve poruke iz telefona majke Danke Ilić

Kako saznaje Blic, tužilaštvo je s obzirom na to da je majka Danke Ilić, poslednja imala kontakt sa devojčicom, naložilo detaljno veštačenje njenog telefona.

- Vratiće se sve njene obrisane poruke - kaže izvor "Blica".

Majka Danke Ilić, Ivana ponovo se juče u policijskoj stanici u Boru saslušavala na okolnosti nestanka ćerke.

Foto: MUP Srbije, Google Maps, Privatna arhiva

Prema informacijama Blica policija sa njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne do policije u istrazi nestanka njene ćerke.

Razgovori koje majka obavlja sa policijom i veštačenje njenog telefona ne znače da je ona osumnjičena ili okrivljena za bilo šta već je u pitanju uobičajen pravac koja može dovesti i do toga da majka u potpunosti bude eliminisana iz dalje istrage.

Fotografija koja slama srca

Otac nestale Danke oglasio se kasno sinoć na Instagramu. On je objavio fotografiju svoje ćerke i time poslao poruku da se i dalje nada je devojčica dobro i da će biti pronađena živa i zdrava.

Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kako smo juče objavili, nakon pregleda tunela dugog 4,5 kilometara, vatrogasci su spremi da pregledaju sve vodovodne i kanalizacione sisteme koji vode do Borskog jezera, a možda će morati da pročešljaju i celo jezero.

Foto: Foto/MUP Srbije

Policija je juče sa majkom male Danke išla na mesto gde je devojčica nestala.

Urađena je rekonstrukcija kretanja i majka je policiji pokazala svaki detalj dana kada je mala Danka nestala.

Najnovije vesti o nestanku Danke Ilić za subotu 30. mart pročitajte ovde.