AKTUELNO

Sinoćnom događaju u Sava centru, pored porodica žrtava ubijenih u prošlogodišnjim zločinima, prisustvovala je i nastavnica istorije, Tatjana Stevanović, koja je tog kobnog 3. maja držala čas kada je dečak ubica uleteo naoružan u učionicu.

Od prisutnih na događaju pod nazivom "Sećanje na Angelinu", niko nije ostao imun na potresne govore porodice Aćimović, a nastavnica istorije sve vreme je pognute glave pokušala da ostane jaka, što joj, kao i svima koji su se sinoć našli u Sava centru, nije polazilo za rukom.

Foto: Tanjug

Naime, nastavnica Tatjana pojavila se sinoć u javnosti posle dužeg vremena, a sve vreme je bila okružena decom, grlila ih je dok su emocije savladale i svakoga od njenih đaka, sada već učenika osmog razreda.

Da podsetimo, Tatjana Stevanović našla se prva na udaru kada je dečak uleteo u učionicu, i od 57 metaka, nju su pogodila tri hica.

Foto: Tanjug

Inače, na događaju je bilo predstavljeno 19 kreacije Angeline Aćimović, koja je sve oduševila talentom i vedrinom, što je njena porodica na kraju uspela uz zajedničku pomoć da prikaže sinoć u Sava centru. Angelina je veliki talenat za kreiranje haljina pokazala tokom pohađanja škole mode, a njena porodica odlučila je da oživi njen rad u znaku sećanja na tragično nastradalu devojčicu, kao i da na ovaj način nastavi njenu misiju.

Autor: