AKTUELNO

Nekada na igrankama, danas na društvenim mrežama, nekada su se simpatije dopisivale preko pisama, danas preko Instagrama. I kako su se vremena menjala, tako su se menjali i načini za upoznavanje.

- Misim da je bilo lepše u moje vreme, bez telefona. Sad nema intime, cežnje, emocije - rekla je jedna gospođa u anketi za Nacionalni dnevnik TV Pink.

Druga je pak rekla da mlade generacije drugačije žive i da je vreme drugačije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, biće da sada i Tinder i sve ostale aplikacije za upoznavanje - odaze u zaborav.

- Sve odlazi to u zaborav. Postali su ljudi lažni, puno fotošopiraju, ceo život fotošopiraju, ne predstavljaju se kako bi trebalo - rekao je influenser Stefan Pavlović Cale.

Foto: TV Pink Printscreen

A za sve one kojima je preko glave lažnog predstavljanja na društvenim mrežama i raznim aplikacijama, kod nas je stigao novi način upoznavanja.

''SPID DEJTING'' upoznavanje je savremenog doba i SVE je POPULARNIJI U SRBIJI. Ukoliko vam je potreban novi emotivni partner, možete ga upoznati u Đušinoj ulici u centru Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Na raspolaganju imate od 3 do 5 minuta da postavljate pitanja osobi koja sedi preko puta vas, što je, kako smatraju organizatori ovakvih sastanaka, dovoljno da procenite da li ta osoba odgovara.

- To je i caka ovog događaja. Ne treba sve da kazeš, samo osnovno o sebi... Ako se svidite na osnovu tih 5 minuta, dalje ide razgovor - rekla je Angela Nikolić, organizatorka ''Speed dating'' događaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovakav događaj, kako poručuju organizatori, povezuje ljude na neuobičajeni način. A prema analizi, na brzi sastanak više se odlučuju muškarci, nego devojke.

Ovaj način upoznavanja je, kako kažu, brži i uzbudljiviji - jer je komunikacija otvorenija, a već na prvi pogled, može se proceniti da li ste sreli srodnu dušu.

- Kad smo kretali ovo sve, nismo mislili da će ovo biti toliko jako. Imamo i ljude koji su se verili - dodala je Angela.

Iako su se vidovi upoznavanja dosta promenili, jedno staro pravilo ostalo je isto - ljubi, ljubi, al glavu ne gubi.