AKTUELNO

Tim Junior Chefs Cluba Srbije trijumfalno je započeo svoje učešće na kulinarskoj olimpijadi IKA/Culinary Olympics 2024 osvojivši bronzu u kategoriji "Chef’s table". Ovo prestižno priznanje stiglo je u konkurenciji najboljih juniorskih nacionalnih timova.

Od 2. do 7. februara Štutgart je domaćin ovog kulinarskog spektakla, okupljajući 89 timova iz celog sveta, uključujući nacionalne, juniorske nacionalne, ketering i regionalne timove, kao i preko 500 pojedinačnih kulinarski umetnika i karving majstora.

Foto: Privatna arhiva

Sa preko 7000 jela u ukupnom broju, prosečno 1781 dnevno, 26. IKA Culinary Olympics 2024 obećava da će biti pravi kulinarski spektakl.

Video: Privatna arhiva

Junior Chefs Club Srbije, osnovan 2012. godine, predstavlja ponosno srpsku kulinarsku scenu na međunarodnom nivou. Tim je poznat po svojoj posvećenosti, upornosti i izuzetnom talentu koji su ih doveli do brojnih medalja na prestižnim takmičenjima širom sveta.

Foto: Privatna arhiva

Ovo je samo početak našeg putovanja na IKA Culinary Olympics 2024. Bronzana medalja u kategoriji 'Chef’s table' je veliko priznanje za nas, ali sutra nas očekuje još jedna izazovna kategorija, 'Restaurant of Nations'. Verujemo u naš tim i spreman smo da pokažemo šta smo sve sposobni da postignemo-izjavio je predsednik Junior Chefs Cluba Srbije, Nikola Biševac.

Autor: