AKTUELNO

Četvoromesečna beba iz Paraćina je u teškom stanju prevezena u Klinički centar u Beogradu zbog povreda koje je zadobila, saznaje portal035 od izvora bliskih Opštoj bolnici u Paraćinu.

Kako se nezvanično saznaje, utvrđeno je da se strašna nesreća dogodila 29. januara oko 22 časa gde su bili prisutni deda i roditelji deteta.

Deda četvoromesečne bebe ispred zgrade je iz vozila uzeo nosiljku u kojoj se nalazilo dete i krenuo da nosi u zgradu do stana. Kada je došao do prvog sprata zgrade pošto je primetio da bebi stoji ćebe preko lica, nosiljku je stavio na gelender stepeništa ne bi li joj ćebe pomerio, dok su tu bili prisutni i roditelji. U tom trenutku iz nosiljke ispada beba i sa prvog sprata kroz prostor između stepenica pada u podrum zgrade.

Bebu sa sa poda uzeli roditelji i odmah je odveli u paraćinsku Hitnu pomoć odakle ih upućuju na odeljenje pedijatrije, gde nakon zbrinjavanja bebu transportuju za Beograd u Klinički centar.

Kako se saznaje iz izvora bliskog tužilaštvu, naloženo je pribavljanje lekarske dokumentacije o povredama koje je dete zadobilo, kao i praćenje zdravstvenog stanja deteta.