AKTUELNO

Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović obišao je poljoprivredno domaćinstvo Miroljuba Paunića u mestu Nemenikuće u opštini Sopot.

Stefanović je istakao da je cilj Vlade da svakom domaćinstvu koje želi da radi omogući svaku vrstu pomoći kroz subvencije i kvalitetne usluge i time pruži jednaku šansu svim građanima bez obzira na mesto gde žive.

- U mesnoj zajednici Nemenikuće uzgaja se oko hiljadu grla stoke. To su vredni domaćini koji znaju šta hoće i uveliko koriste subvencije Vlade Srbije. Naš posao je da im obezbedimo još bolje uslove za rad i vidimo šta je još potrebno da učinimo za njih da bi oni ostajali ovde, da bi zapošljavali ljude, da bi i ovo naselje napredovalo - rekao je Stefanović.

On je dodao da se ne sme dozvoliti da se iko oseća kao građanin drugog reda, bez obzira na mesto gde živi i pozvao ostale članove Vlade da obiđu mesta u Beogradu i Srbiji, kako bi se kroz direktnu kominikaciju sa građanima upoznali sa problemima na terenu, ali i onim što je dobro urađeno.

- Takav vid komunikacije će omogućiti da se shvati da je briga o ljudima najvažnija stvar koju možete da pružite - naglasio je Stefanović.

Domaćinstvo Paunića uzgaja 33 grla stoke i obrađuje 40 hektara zemlje. Za modernizaciju mehanizacije iskoristili su pogodnosti subvencije koju Vlada Srbije nudi za kupovinu traktora.

#Beograd

#Nebojša Stefanović

#SNS

'