AKTUELNO

Odlazak u inostranstvo zarad posla nikad nije lak, kako za osobu koja se seli, tako i za porodicu koja se od nje oprašta. Dok je to za jedne veliki stres, postoje i oni koji veruju, pa i očekuju da će čitavoj porodici život da bude med i mleko.

Međutim, porodica koja se tako razdvaja uvek prolazi kroz određene nedaće. Na društvenoj mreži Tviter jedna žena objavila je priču o svojon komšinici Anđi. Naime, ta žena je imala muža koji je radio u Nemačkoj, a ona je decu odgajala u Srbiji. Deca su porasla, otišla svojim putem, a muž je osnovao drugu porodicu. Nesrećna žena umrla je sama u Srbiji, a sahranili su je susedi. Priču o njoj prenosimo vam u celosti:

- Tetka Anđa je moja komšinica iz detinjstva. Muž joj radio u Nemačkoj, a ona kući čuvala Sonju i Ljubomira, moje vršnjake. Imali su lepu kuću, a Anđa se stalno hvalila šta će sve da doprave kad Mile (muž) dođe na odmor.

- Sonja se vrlo rano udala za nekog lika i otišla u Belgiju. Nikad je više videli nismo. Ljuba je posle mature otišao u Nemačku kod oca koji je u to vreme već imao drugu porodicu, ženu Mađaricu i dvoje dece s kojima je živeo. Ni Ljuba se nikad nije vratio... - piše i navodi se da teta Anđa nikad nije radila, te da su joj neko vreme slali novac, a onda prestali.

- Izdržavala se tako što je sprat kuće u Vranju izdavala za 150 evra. Danas joj je bila sahrana. Sahranile su je komšije, njih četvoro.

- "Nemoj sine nikad da me ostaviš, bolje me ubij”. Reče meni moja majka sve plačući dok mi pričala kako su Anđu sahranili - napisala je žena na Tviteru.

Autor: