AKTUELNO

Hitna pomoć imala je do jutros u 7 časova ukupno 121 intervencija od kojih je 18 bilo na javnom mestu.

U Beogradu se u noći između četvrtka i petka dogodilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo teže povređenih, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kako je Macura kazala, oko 23.00 lakše povrede zadovio je pešak na okretnici autobuske linije 39 u Kumodražu i on je prevezen u Urgentni centar.

Oko 22.30 u Rakovici je došlo do prevrtanja automobila, međutim vozač nije zadobio povrede, pa je pregledan na licu mesta.

Macura je dodala da su se dve saobraćajne nezgode dogodile na uglu Ulice bratstva i jedinstva i Valjevskog odreda u Borči u kojima nije bilo teže povređenih.

Foto: Tanjug

- Oko 20.10 su dve osobe zadobile lakše povrede i prevezene su u Urgentni centar, a oko 21.20 došlo je do obaranja pešaka koji je prevezen u Kliničko bolnički centar Zemun sa lakšim povredama - rekla je Macura.

Jedna osoba zadobila je lakše povrede u nezgodi koja se dogodila oko 20.00 na nadvožnjaku iznad auto-puta u smeru ka Rudu i ona je prevezena na Institut za ortopediju Banjica.

Hitna pomoć imala je do jutros u 7 časova ukupno 121 intervencija od kojih je 18 bilo na javnom mestu.

Macura je kazala da su se od hroničnih bolesnika najviše javljali pacijenti sa hipertenzijom i oni sa bolovima u grudima.

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Nada Macura

'