AKTUELNO

Abu Dabi prethodnih dana bio je centar vojne industrije. Magija nastala u Šimanovcima, očarala je Bliski istok. Među 1.3500 izlagača svoje mesto pod kupolama IDEXA našao je i Pinkov istraživačko-razvojni centar.

Svetu su predstavili IKA bombarder i Kamikazu i postali zvezde, od prvog dana Sajma, privukli su pažnju velikog broja posetilaca.

Za vlasnika Pink medija grupe ovaj Idex je iznad svih očekivanja. Sklopljeni su predugovori sa nekoliko zemalja, samo sa dve države u vrednosti od 30 miliona evra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa još pet afričkih zemalja biće potpisana pisma o namerama. Mladi inženjeri održali su na desetine sastanaka, a ishod stane u jednu rečenicu - dajte nam sve što proizvedete!

PRDC postao je karika u lancu srpske oružane industrije, a štand mlade kompanije imperije Željka Mitrovića posetio je i predsednik Srbije.

Veliku čast PRDCu ukazao je i najmoćniji čovek na svetu, prijatelj i istoka i zapada.

Predsednik UAE šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan posebno se zainteresovao za IKA bombarder i Kamikazu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sajam je pokazao da je IKA bombarder najbolji proizvod u svojoj kategoriji na svetu, posebno ga izdvaja odnos cene i kvaliteta. Od stotina letelica koje su izložene samo dve su operativne jedna od njih je IKA bombarder.

Imajući u vidu da je tržište na koje su zakoračili beskonačno, najavljena je i izgradnja novih proizvodniih kapaciteta, kao i poziv mladim inženjerima koji žele da postanu deo ovog tima.

Autor: