AKTUELNO

Na graničnim prelazima i naplatnim rampama nema dužih zadržavanja.

Saobraćaj u Srbiji večeras je umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja na putevima prvog i drugog reda.

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, slab sneg trenutno pada na području južne Srbije, kao i u planinskim predelima, zbog čega je obavezna upotreba zimske opreme.

Zbog niskih večernjih temperatura i mokrih kolvoza, stvaraju se uslovi za pojavu poledice, zato se na vozače apeluje da brizinu vožnje prilagode uslovima na putu, da imaju više opreznosti i tolerancije za volanom, naročito na deonicama na kojima su kolovozi vlažni.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, dodaje se u saopštenju.

#AMSS

#Put

'