AKTUELNO

Izvučena još 2 srećna dobitnika u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Završeno je treće izvlačenje tekućeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Još dva stana u beogradskom naselju "Zemunske kapije" dobili su nove vlasnike.

U ovom izvlačenju bilo je 801.533 učesnika, odnosno 75.263.310 računa, što je skoro 16 miliona računa više nego prošle subote.

Danas je dobitnicima stanova sreću doneo glumac Luka Raco.

DOBITNIK PRVOG STANA JE KRISTIJAN CUDAR ZA RAČUN IZ PANČEVA

DOBITNIK DRUGOG STANA JE MINA LUKOVIĆ ZA RAČUN IZ BEOGRADA

Ministar za unutrašnju i spoljnu trgovinu Tomislav Momirović kaže:

"Trgovina nam se prethodnih pet godina uvećala devet puta".

"Tržišna inspekcija je ključna u suzbijanju nelegalne trgovine, bilo je 48.000 nedozvoljenih reklamnih poruka preko interneta".

Ministar Momirović je pozvao sve građane da pomognu u suzbijanju sive ekonomije, kao što to čine učesnici nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Ovo je treće od ukupno pet izvlačenja u ovom ciklusu, a na jesen nas očekuje novi ciklus.

Za razliku od prethodnih ciklusa, sada građani račune ne šalju u kovertama, već je ceo proces digitalizovan. Računi se šalju preko aplikacije na mobilnom telefonu.

Podsetimo, pravo učešća u izvlačenju ima svaki fiskalni računi unet do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.

Autor: