AKTUELNO

Na društvenim mrežama od juče se "vrti" video snimak iz Leskovca, a u kojem direktor bolnice iz tog grada, priča o ljubavnoj aferi koju je slučajno prekinuo tokom redovnog obilaska.

Kako se kasnije utvrdilo, snimak je iz 2017. godine, a priča je imala svoj epilog, koji je pre šest godina šokirao javnost. Naime, tokom obisaska bolnice, direktor je primetio da nema medicisnke sestre na svom radnom mestu. Šok je ipak nastupio kada je ona pronađena i to bez odeće i u zagrljaju nepoznatog muškarca.

"Bila je to neprijatna situacija za svakog, pa i za mene. Nisam očekivao tako nešto....", rekao je između ostalog direktor ove zdravstvene ustanove.

Navodno, kako su preneli domaći mediji, tom prilikom se neimenovani ljubavnik uspaničio i pobegao "kao od majke rođen", a skrovište je našao u podrumu bolnice. Njegovim mukama ni tu nije bio kraj, budući da je prema navodima, tu lociran i uhvaćen od strane obezbeđenja, koje je mislilo da je provalnik.

Nakon što je skandal procureo u javnost, saznalo se da je neimenovana sestra stara (46), a da je ljubavnik iz Bobišta. Navodno, ona ga je tom prilikom zbog prepuštanja strastima, u bolnicu uvela tako što je neimenovani muškarac glumio da je bolestan.

Snimak, pa i sama priča, ponovo su se aktualizovali zahvaljujući društvenim mrežama, gde je isečakl iz tv dnevnika B92 televizije koja je izveštavala o slučaju, postao jedan od najdeljenijih na Instagramu i Tviteru.

Autor: