AKTUELNO

Devojka sa Balkana objavila je na društvenoj mreži video snimak stana na kom je pokazala svu prljavštinu koju je u njemu zatekla.

Naime, devojka koja se potpisuje kao Jana, u opisu videa na TikToku je napisala: "Kako izgleda stan jedne mlade, lepe, doterane i pritom udate žene", a pritom dodala: "Strava i užas!"

Svi su na prvi pogled pomislili da je devojka došla da očisti ovaj stan, te je iskoristila priliku i da sve snimi, pa i na neki način ponizi ženu u čijoj je kući boravila.

Međutim, kako dalje u komentarima tvrdi, ona je stan u ovakvom stanju preuzela od dotične žene, ali nije precizirano da li je njen stan ili je samo iznajmila.

"Ma ne radim kao čistačica, ona je ovakav stan meni predala, stan je savršen za mene ovako, ali brate prljavo ubi bože", napisala je u komentarima autorka ovog videa.

"Užas", "Horor", "Strava", "Bitno da je ona našminkana", samo su neki od komentara ispod ovog videa.

Drugi su se pa osvrnuli na to da žena nije sama živela, da je podjednako i muž odgovoran za stanje higijene u stanu, kao i da se nikad ne zna koja je pozadina cele priče.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE!

"Zašto se naglašava da je lepa, doterana, udata? Zašto ako je udata niko muža ne krivi", stoji u jednom od komentara.

"Gospođo i moja majka je udata i ima 2 dece pa joj kuća uvek sija, a da ne pričam koliko naporno radi. Manite me pustih priča", odgovorila je autorka videa.

"Bitno je da si ti snimila i objavila, a ne znaš pozadinu toga svega, jadan smo mi narod fuj", komentarisala je jedna devojka.

"Pozadina je lenjost, eto i to smo rešili", odgovorila je druga.

"Još si ipljulala jadnu ženu kao da samo ona živi tu, kakve veze ima da li je udata. Jel to znači da onda mora da ide unaokolo i riba sve svaki dan", upitala je još jedna korisnica TikToka.

"Ne pljujem je pobogu, ovo je samo primer kakav ne treba biti. Naravno da nije samo ona kriva, tu je i momak odnosno muž. Mogao je da pomogne", napisala je autorka videa.

Mnogi su u komentarima naveli da je žena možda bolesna, depresivna, kao i da je muž taj koji treba da učestvuje u sređivanju kuće, te da ne mora sve da bude na ženi. Sa druge strane, bilo je i onih koji tvrde da ne postoji opravdanje za prljavštinu.

Autor: