AKTUELNO

Prekjuče je, puna četiri sata trajala drama na Karaburmi u Ulici Micka Krstića 1, gde je Stevan J. (26) uzeo za taoca vlasnika automehaničarske radnje Slobodana Trifunovića (65) i sve vreme mu držao nož pod grlom. Talačka kriza je kasnije okončana, a policija je odvela Stevana.

Za ''Novo vikend jutro'' je sa voditeljem Milanom Raonićem razgovarao jedan od aktera talačke krize.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobodan je istakao da je konačno smiren, i da se sada bolje oseća.

Foto: Informer.rs

- Taj dečko je kod mene dolazio svaki drugi dan. Znamo se godinu dana, nikada problema nije bilo. Svraćao je kod svog prijatelja. Dao sam mu stolicu da sedne, dobio je i pivo. Seo pored mene, i samo je odjednom uzeo nož sa stola, i naslonio sebi na srce. I ja ga molim da ga skloni, ja mu dao piće, i nije me slušao. Rekao mi je da zovem patrolu, i kada je video policiju, stavio je pod grlo i rekao da ako ide on, idem i ja. Tražio je da vidi i ženu, i ona ga je molila da prestane - priča Slobodan.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle je, kako Trifunović kaže, mladić tražio da vidi tasta koji ga je takođe molio da skine skalpel sa vrata Trifunovića.

- Posle je uzeo vodu da pije, i onda je počeo da se smiruje... Ja sam ukapirao da je tu nešto za smirenje, uzeo sam i ja. Posle je popušio cigaru, sklonio skalpel sa mog vrata, i kleknuo - dodao je Slobodan.

Foto: Informer.rs

Kako je Trifunović dodao, mladić je sve vreme ponavljao da će ga neko ubiti.

Autor: