AKTUELNO

Manastir Tumane nalazi se 120 kilometara od Beograda i devet od Golupca, u podnožju golubačkih planina, okružen šumom na levoj obali Tumanske reke.

Kada se spomene ovaj manastir, prva asocijacija jesu čudesna isceljenja o kojima mnogi ljudi svedoče. Kako navodi iguman, za njih je to već postala svakodnevica, jer gotovo da nema dana da se u manastiru ne pojavi neko sa nekim od svedočenja koja su izuzetno dirljiva.

U isceljenja veruju mnogi, a na Fejsbuk stranici posvećenoj ovoj svetinji često se objavljuju neki slučajevi.

Foto: Pink.rs/S. Kojić

Sada vam prenosimo ispovest jedne žene iz Zrenjanina koja je osvanula na Fejsbuk stranici manastira o kojem priča čitav Balkan.

- Desanki Beljin iz Zrenjanina nedavno je na CT pregledu utvrđena dijagnoza karcinoma bešike veličine 3 cm. Hitno je izvršena operacija i uzorak je poslat na patoliški nalaz. Posle operacije dolazi u manastir Tumane da se pomoli za svoje zdravlje. Kod kivota Tumanskih Svetitelja osećala je veliki blagoslov.

Foto: Pink.rs/S. Kojić

- Nakon dve nedelje joj dolazi PH nalaz koji je pokazao da nema malignih ćelija. Sada je je potpuno zdrava i bez ikakvih terapija, osim redovnih kontrola. Danas je došla ponovo u Tumane, ovog puta da zablagodari Svetiteljima i posvedoči o čudu koje joj se desilo - piše u objavi, i navodi se da je ona vezana za 26. avgust i da je vezana za "isceljenje karcinoma bešike".