AKTUELNO

Vlasnik i direktor "Pink media grupe" Željko Mitrović je posle apela na društvenoj mreži Tviter odlučio je da pomogne samohranoj majci petoro dece Nadi Mitrović iz Pančeva. Nada je dobila posao na TV Pink, a trebalo bi da bude useljena u novu kuću do kraja godine.

Nada Mitrović i njeno petoro dece ne moraju više da brinu o novčanim primanjima. Sada je i zvanično postala deo ružičaste televizije i to kao savetnik Željka Mitrovića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Danas postaješ zaposlena na Televiziji Pink i bićeš moj savetnik za specijalne okolnosti, odnosno socijalna pitanja. Obaveza ti je da se čujemo jednom mesečno. Neto plata će ti biti 100.000 dinara i ostaje nam da završimo kuću. Duboko verujem da ćeš biti useljena do Nove godine sa sve nameštajem - rekao je Mitrović Nadi prilikom potpisivanja ugovora.

Mitrović je pojasnio da Nada neće imati prevelike obaveze prema Televiziji Pink jer ih već ima oko petoro dece.

- Ostalo je još da završimo kuću koju smo obećali. Mislim da dobro napredujemo u traženju placa. Pronašli smo neke dve lokacije, pa ćemo ići da ih pogledamo - rekao je vlasnik "Pink media grupe".

Foto: TV Pink Printscreen

Nada se zahvalila Željku Mitroviću na, kako je rekla, neizmernoj pomoći.

- Deca su presrećna. Nama se život preokrenuo. Željko Mitrović nam je iz korena promenio život, od dana kada se pojavio osećamo se potpuno spokojno i bezbrižno - navela je Nada.

Mitrović je dodao da je nakon ovog slučaja dobio na hiljade i hiljade sličnih zahteva za pomoć.

- Mi ne možemo odgovoriti na svaki zahtev za pomoć pozitivno, ali ćemo se truditi da bar jednom mesečno izađemo u susret ovakvim ili sličnim porodicama i pomognemo koliko možemo. Država nema snage za sve, ali ako bi se svi oni koji to mogu dozvali pametni i pokušali da budu društveno korisni, sve bi bilo mnogo lakše - istakao je Mitrović.

U akciji učestvuje i "Kuća od srca" koja je već na terenu i traži adekvatnu lokaciju za kuću Nade, Miljane, Mihajla, Milice, Maše i Mije Mitrović.