AKTUELNO

Deca su pre početka utakmice na stadionu Rajko Mitić dobila aplauze punih tribina.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, direktor Komesarijata za izbeglice i migracije Vladimir Cucić i gradski menadžer Beograda Goran Vesić ispunili su obećanje i desetogodišnjeg Farhada Nurija, sa braćom i ocem, odveli na utakmicu Crvena Zvezda - Krasnodar.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva za rad, Farhad Nuri, koji je srpskoj javnosti postao poznat po svom slikarskom daru, ali i humanosti, prilikom posete predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, rekao je da voli fudbal i da bi voleo da ide na utakmicu u Beogradu.

Pročitajte još: Deca iz Hrvatske kod Vučića,večeras gosti na Marakani! (FOTO)

I srpska deca iz hrvatske Rijeke, Kostrajnice i Zadarskog zaleđa, polaznici letnje škole "Sveti Sava", na poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prisustvuju večerašnjoj utakmici između Crvene zvezde i Krasnodara.

Deca su pre početka utakmice na stadionu Rajko Mitić dobila aplauze punih tribina.

Kao što je Vučić obećao, oficialni spiker je najavio trinaestoro devojčica i dečaka koji su sa oduševljenjem prošetala travom "Marakane".

Predsednik Vučić je ranije danas primio decu u svom kabinetu koja su stigla u Beograd da se druže i uče o srpskom jeziku, književnosti i kulturi, obilaze razne spomenike, muzeja i istorijska mesta.

#Hrvatska

#Utakmica

#deca

'