AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 18. novembar.

Foto: Beta

U Srbiji će ujutru biti hladno, ponegde sa slabim mrazom i kratkotrajnom maglom, a u toku dana biće sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod.I u Beogradu će biti sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, jugoistočni, u toku noći u daljem pojačanju. Najniža temperatura biće 5, najviša 16 stepeni.

Dinar će danas zadržati približno istu vrednost prema evru i zvanični srednji kurs će iznositi 123,1921 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Stanje na putevimaOPREZ! MAGLA NA PUTEVIMA: Uslovi za vožnju otežani!

Saobraćaj u Srbiji je na glavnim i frekventnijim putevima ovog jutra umerenog intenziteta, a nema zastoja i prekida u saobraćaju. Na putevima duž rečnih tokova, po dolinama i kotlinama ima magle u jutarnjim i večernjim satima, pa iz Auto-moto saveza Srbije apeluju na vozače da budu posebno oprezni i da prilage vožnju uslovima.

Foto: Tanjug

Zbog smanjene vidljivosti neophodno je držati bezbedno odastojanje,i izbegavati preticanje i zaustavljanje na otvorenom putu. Saobraćaj je umerenog inteziteta, na glavnim i frekventnijim putevima nema zastoja i prekida u saobraćaju.

Iskoristiti malo topliji dan za šetnju i boravak na otvorenom, a ako ste na poslu, ne bi trebalo zaboraviti da što češće provetravate prostoriju u kojoj boravite, kako bi se smanjila mogućnost širenja respiratornih virusa.

Foto: Pixabay.com

I. P.

#AMSS

#Hitna pomoć

#Kurs

#Nada Macura

#Vreme

'