AKTUELNO

Ovako je izgledalo jutrošnje sečenje badnjaka sa "milionerima".

Funkcioner Srpske napredne stranke Aleksandar Senić koji je prethodnih dana optuživan da krije svoju imovinu na taj način što ju je preveo na maloletnu decu, kao i da su njegova deca davala višemilionske pozajmice svojim firmama, objavio je na svom statusu aplikacije WhatsApp sliku sa svoja dva sina uz tekst - "Sečenje badnjaka sa najmlađim "milionerima" u Srbiji".

Foto: WhatsApp/Aleksandar Senić/PrintScreen

Pozvali smo Aleksandra Senića za komentar i on nam je rekao:

- Rano jutros sam sa svojim sinovima, kako naša tradicija, običaji i vera nalažu, otišao po badnjak. Moram naglasiti da je prvi put badnjak odsekao stariji sin. Što se tiče pokušaja moje diskreditacije u prethodnih nekoliko dana, ja i dalje ne razumem kako neko može sebi da dozvoli da u politički obračun uvlači maloletnu decu od devet i šest godina. Kada su videli kakvo su bezočno delo počinili, onda su imali novu tezu - da ja preko svoje dece prikrivam imovinu. Samo idiot može da tvrdi da sam pokušao nešto da prikrijem, time što sam sve registrovao kod nadležnih institucija i blagovremeno prijavio Agenciji za sprečavanje korupcije. Ali, što bi predsednik Aleksandar Vučić rekao - "ko zna na šta će sve biti spremni i šta će sve pokušati da urade do 3. aprila, samo da bi unizili nas i Srbiju i dokopali se vlasti". Srećom, sudeći prema ogromnom broju poziva i poruka, koje sam ovih dana dobio od građana i stranačkih kolega, to ovaj put nisu uspeli - istakao je Senić i dodao:

-Želim svim vernicima pravoslavne hrišćanske vere da u miru i ljubavi provedu Badnji dan i na najbolji način dočekaju Bogomladenca. Hristos se rodi! Predaja nije opcija! Živela Srbija!

#Aleksandar Senić