AKTUELNO

Vanredna situacija je proglašena u 6 opština u Srbiji - Arilju, Ivanjici, Lučanima, Novoj Varoši, Ljuboviji i Krupnju.

Kvar na bloku A1 TENT-a Obrenovac je otklonjen noćas i građani su dobili struju i grejanje, potvrdio je predsednik te opštine Miroslav Čučković. Vlažan i težak sneg pokidao je dalekovode i oborio bandere širom zemlje, bez struje je trenutno oko 28.000 korisnika, a ekipe na terenu saniraju kvarove.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Osnovne i srednje škole u Krupnju neće raditi tri dana zbog velike količine snega, a prvi radni dan je četvrtak, 16. decembar.

Vlažan i težak sneg pokidao je dalekovode i oborio bandere širom zemlje. Ekipe na terenu saniraju kvarove, a bez struje je trenutno oko 28.000 korisnika. Čiste se saobraćajnice po prioritetima i svi glavni pravci su prohodni.

Foto: Foto /RINA

Vanredna situacija je proglašena u 6 opština - Arilju, Ivanjici, Novoj Varoši, Lučanima, Ljuboviji i Krupnju. Zbog obilnih snežnih padavina osnovne i srednje škole u Krupnju neće raditi tri dana i prvi radni dan je 16. decembar.

U većem delu zemlje sneg je prestao da pada. Najviše snega, tradicionalno, ima na Kopaoniku, gde je visina snežnog pokrivača premašila 70 centimetara. Na Zlatiboru pola metra, u Beogradu 25 santimetara.