AKTUELNO

Ovaj gest već je postao tradicionalan, jer vlasnik Pink Media Grupe već desetu godinu za redom omogućuje štićenicima Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine da letuju u Crnoj Gori.

Deca koja su sinoć krenula iz Srbije na letovanje u Crnu Goru, što već desetu godinu zaredom omogućava direktor i vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović, bezbedno su stigla u Bijelu, gde im je toplu dobrodošlicu poželio direktor PinkM televizije Goran Radenović.

Foto: Pinkm.me

Deca, štićenici Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine, odsešće u hotelu Delfin. Osim pokrivenih troškova puta, hrane i smeštaja, sva deca dobila su džeparac za boravak na moru, slatki paket, rekvizite za plažu kao i mnogobrojne poklone.

Foto: Pinkm.me

Radost na licu mališana govori više od reči, a gest Željka Mitrovića koji je već postao tradicionalan, pamtiće celog života.

Pročitajte još: SVI NA MORE! Kompanija Pink Media Group i ove godine šalje DECU NA LETOVANJE! (FOTO)

Foto: Pinkm.me

Podsetimo, Željko Mitrović je sinoć ispratio grupu dece iz Beograda sa svojom porodicom.

Moja porodica i ja već tradicionalno vodimo svu decu bez roditelja iz svih beogradskih domova na more. Ove godine klince vodimo u Crnu Goru u Bjelu. Pripremili smo i korisne poklončice za sve mališane kao i naravno nešto džeparaca! Ja sam imao tu sreću da mi detinjstvo bude najlepši i neponovljivi deo života i zato pokušavam bar malo da pomognem deci koja nisu imala tu sreću da rastu u toplini roditeljskog doma i da im bar malčice i na bar desetak dana učinim život srećnijim i radosnijim! – istakao je Željko Mitrović, koji je od dece, koja ga već dobro poznaju i koja su mu se obradovala, dobio poklon kao znak zahvalnosti za humani gest.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

#Televizija Pink

#deca

#Željko Mitrović

'