AKTUELNO

Dr Vladan Jovićević iz Doma zdravlja "West medic" objašnjava da u toku kovid infekcije dolazi do pojačanih reakcija svih slabijih zona, što može uzrokovati i nesnosne bolove u leđima.

Kako objašnjava, tokom ležanja, može doći do pojačavanja tegoba, kao i nesnosnih bolova u donjem delu leđa. On je tom prilikom apelovao da svi koji imaju pomenute tegobe, a da se pri tom ne kreću previše, imaju izgleda da svoje zdravstveno stanje pogoršaju.

Oni se plaše, a ležanjem obaraju imuni sistem... Sebe dovode u situaciju da sve bude još rizičnije, bilo da su vakcinisani ili ne - navodi Jovićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovićević dodaje da tegoba može biti otklonjena, nakon čega sledi nastavak terapije kada je u pitanju kovid, ali kako podvlači, nakon rešavanja problema sa bolovima u leđima, simptomi su dosta blaži.

Sve sa čim se borimo, može da bude okidač za bolove u leđima. Kako promena vremena, dolaze nam i trudnice, korona je uticala da se manje krećemo... Važno je to, da postoji rešenje i otklanjanje tegoba, zato nemojte zamarivati bolove - istakao je Jovićević.

Autor: