AKTUELNO

Od posledica koronavirusa večeras je preminuo Stevan Đokić (44), predsednik Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA. Od Đokića se na društvenim mrežama oprostila i voditeljka Jovana Jeremić.

Stevo moj dobri, kako bez tebe dalje? Preteško mi je - napisala je Jovana na Fejsbuku.

Foto: Facebook.com

Jovana se ovim tužnim povodom oglasila i na Instagramu: Stevo moj dobri, kako bez tebe dalje? Pretesko mi je. Zauvek ce te voleti tvoja drugarica. Dobri čoveče. Bio su uvek uz mene. Nikada te tvoja drugarica neće zaboraviti - napisala je Jovana.

Inače, Đokić je samo nekoliko dana pre nego što se zarazio koronavirusom, gostovao kod Jovane Jeremić u "Novom vikend jutru" kada je govorio o aktuelnoj učesnici "Zadruge" Viktoriji Mitrović koja je pred kamerama priznala da je silovana kao devojčica od strane sveštenika.

Foto: TV Pink Printscreen

Pedofilije ima u svakoj profesiji, u svim segmentima života možete naići na nekoga za kog smatrate da je normalan čovek, a zapravo ne znate kakav je u nekim drugim stvarima, a to najčešće može da bude pedofilija. Mi se zalažemo za javni registar pedofila, da svako može da vidi ko je pedofil i šta je uradio, da bi ljudi štitili decu - govorio je Đokić 25. septembra u emisiji Jovane Jeremić.

Autor: S. K.