AKTUELNO

Iako je nestao iz svakodnevnog političkog života Srbije, nekadašnji lider DSS, predsednik i premijer Vojislav Koštunica i dalje izaziva pažnju javnosti kad se povremeno pojavi u domaćim medijima.

Pre nekoliko dana imali ste priliku da Koštunicu vidite na Kuriru, ali većina njegovu suprugu Ljiljanu dosad nije viđala.

Dama koja je rešila da svoju sudbinu veže uz Koštuničinu lepa je i elegantna.

To je zabeleženo i na jednoj letošnjoj fotografiji povodom proslave rođendana kojoj je prisustvovao i bračni par Koštunica.

Slika je objavljena na Fejsbuk nalogu Koštuničinog prijatelja Kuleta koji je tim povodom napisao sledeće:

"Lepo je videti stare kolege,ali je takođe lepo kada te za rođendan poseti predsednik i premijer Srbije Vojislav Koštunica sa suprugom Ljiljom, gde smo za nas i sve vas nazdravili moja supruga Slavica, ćerka Jovana i ja. Druga ćerka Sofija se u narednih nekoliko dana porađa pa je ostala kod kuće sa mužem... U to ime ŽIVELI..." napisao je Koštuničin prijatelj i objavio sliku sa rođendanske proslave na kojoj se vidi kako bračni par Koštunica nazdravlja slavljeniku.

Podsetimo, Koštunici je ovo drugi brak. Bio je oženjen profesorkom pravnih nauka Zoricom Radović koja je preminula 2015. godine posle duge i teške bolesti. U braku su bili 28 godina.

#Koštinica

#supruga