AKTUELNO

Budite humani, pomozite Milošu! On i njegova porodica se već deset godina bore za njegovo zdravlje.

Porodica Stojanović iz Prokuplja već se deset godina bore za Miloševo zdravlje i mogućnost da žive kao sav normalan svet.

Miloš je imao prvu operaciju 13. oktobra 2004. godine na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju na VMA u Beogradu, kada mu je odstranjen tumor sa jedne strane vilice. U martu 2013. mu je dijagnostikovan tumor i na drugoj strani vilice.

Zbog toga je imao i drugu operaciju, a ima i probleme s koštano-zglobnim sistemom zbog čega je imao i operaciju kolena. Danas teško hoda, i konstantno trpi jake bolove koji mu onemogućavaju normalno funkcionisanje.

Miloš je bio odličan đak i završio je Tehničku školu u Prokuplju i to smer za kompjutersko konstruisanje. Kako bi mu se makar malo smanjili bolovi neophodno mu je banjsko lečenje, koje njegovi roditelji ne mogu da mu priušte.

- Sada je sam i trpi velike bolove, ne može da izađe iz kuće i zbog toga je izgubio i drugove - rekao je otac.

Ako ste u mogućnosti, pomozite Stojanovićima.

Žiro-račun za pomoć Milošu Stojanoviću:

Agricole banka 330-4700100324934-62 Za uplate iz inostranstva Instructions for customer transfers EUR correspodent is: AGRIFPP-Credit Agricole Paris Acc. With Institution: 57A MEBARS22 CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad Beneficiary: 59: IBAN RS35330473020129756036 Miloš Stojanović Donja Konjuša BB Serbia

#Dečak

#Pomoć

'