AKTUELNO

Povremeno jači pljuskovi kiše, praćeni jakim vetrom, i danas mogu donositi veću količinu vode na kolovoz, a tada je i vidljivost često slabija, što vozačima često dodatno otežava vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na putevima u šumskim područijima učestali su odroni, ali je prisutna opasnost i od nanosa zemlje koje bujične vode ostavljaju za sobom, zato vozite sporije i pažljivije kako bi imali dovoljno vremena dabezbedno reagujete, savetuje AMS S.

Danas se očekuje manji broj vozila u odnosu na predhodne dane, ali će on sigurno i dalje biti pojačan na autoputevima iz pravca Mađarske i Hrvatske ka Bugarskoj i Makedoniji kao i na putevima koje vode ka Crnoj Gori.Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 06.00 časova, na graničnom prelazu Preševo putnička vozila se zadržavaju jedan sat, a na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Zadržavanja za teretna vozila:- GP Horgoš, izlaz, 90 minuta,- GP Kelebija, izlaz, 120 minuta,- GP Batrovci, izlaz, 120 minuta.

Autor: