AKTUELNO

Uz skoro svaku nekrentinu, osim osnovnih podataka, stoje i fotografije, a pregledom ponude može se zaključiti da su ove nepokrentosit najjeftinije u Banatu.

Dok slušamo kako cene nekretnina lete do neba, još ima porodičnih kuća koje se mogu kupiti za malo para i uz dodatna ulaganja prilagoditi meri kupca. Dobar deo takvih nude banke koje su aktivirale hipoteku jer dužnici zajmove nisu vraćali.

Trenutno je više desetina takvih kuća u ponudi širom AP Vojvodine, a osnovne informacije o njima mogu se dobiti na portalu “Doboš“, a onda i posredstvom poverilaca – banaka kao prodavaca , pošto su banke te koje prodaju nekrentine jer vlasnici nisu na vreme izmirivali rate kredita.

Nema opštine u pokrajini gde nema bar jedna porodična kuća za prodaju, s tim što ih je više van sedišta opština, a manje u samim opštinskim centrima. Zajedničko za sve je što su izgrađene na velikim placevima, pa imaju i velika dvorišta i izgradnjene pomoćne objekte. Uz skoro svaku nekrentinu, osim osnovnih podataka, stoje i fotografije, a pregledom ponude može se zaključiti da su ove nepokrentositi najjeftinije u Banatu.

Na području opštine Кovin (Banat) tri kuće su na prodaju, jedna je u Mramorku i za nju nije istaknuta cena, druga se nalazi u Bavaništu i košta blizu 4.500 evra, a treća u Deliblatu je dvostruko skuplja 9.000 evra.

U opštini Alibunar, u Banatskom Кarovcu prodaju se dve kuće. Jedna od 80 kvadrata se prodaje pogodbom, a za drugu, upola manju, od 43 kvadrata i tri mala pomoćna objekta, od kojih najveći ima 12 kvadrata, treba kontaktirati poverioca.

I Čoka je u Banatu i sedište je lokalne samouprave. Jedna kuća baš u Čoki prodaje se za blizu 4.300 evra , a druga u Crnoj Bari je napuštena, ali sa ogromnim placem, košta svega 1.594 evra.

U Vajskoj, isto na području opštine Bač, može se kupiti kuća sa pomoćnim objektima na placu od 964 kvadrata i njiva od 1.859 kvadratnih metara. Uz ove nekrentine ide i poljoprivredna mehanizacija. Cena nije istaknuta, već se potencijalni kupci upućuju na broj mobilnog telefona poverioca, prenosi novosadski Dnevnik.

Кuća u Laliću, kod Oyaka, košta 7.000 evra, u Bačkom Dobrom Polju, u opštini Vrbas, nije istaknuta cena cena za kuću od 183 kvadrata sa pomoćnim objektima, u Gajdobri kuća od 104 kvadrata sa okućnicom košta 5.268 evra, a u Tovariševu 13. 082 evra. Obe nekretnine su u blizini Bačke Palanke.

Ogromna kuća od 242 kvadrata sa vinogramom, oborima za svinje i čardakom u Pačiru, kod Bačke Topole, košta 10.970 evra. U Sremu, u Ljukovu, na području opštine Inđija, 112 kvadrata izgrađene porodične kuće na površini od 1.079 kvadrata staje 16.391 evro, a u opštini Šid u mestu Višnjićevo kuća površine 74 kvadrata, sa pomoćnim objektima na placu od 1.030 metara, prodaje se za 8.100.

U Vojki, kod Stare -Pazove, za cenu treba pitati poverioca. Nekrentina od 125 kvadrata prostire se na 25 ari.

#nekretnine