AKTUELNO

Ruski mediji bruje o potezu i prenose fotografije odbornice skupštine grada Beograda Draginje Vlk koja se danas revakcinisala na Sajmu gde je primila vakcinu Sputnjik V.

Vlk je objasnila za medije i zbog čega je odabrala baš ovu vakcinu.

U Srbiji imaju različite vakcine, sve su dobre, ali ja sam odabrala Sputnjik V, jer ruska i verujem da će ova vakcina zaštititi mene i moje najmilije - rekla je Vlk.

Foto: Privatna arhiva

Vlk je takođe rekla i kako se osećala posle vakcinacije i revakcinacije.

Posle prve doze, imala sam malu temperaturu nekoliko dana, a onda sam počela da se osećam bolje nego ranije. Posle druge doze je za sada sve u redu. Nema groznice - kaže Vlk.

Vlk je rekala i da mnogi u Srbiji hvale vakcinu Sputnjik V.

Znam puno ljudi u Srbiji - i političkih kolega i poznatih ličnosti - koji su se vakcinisali sa Sputnjikom V - priča Vlk.

Foto: Privatna arhiva

Vlk je takođe izrazila zahvalnost Ruskoj Federaciji i na revakcinaciji došla u majici sa portretom ruskog predsednika Vladimira Putina. Na majici je stajao i natpis: "Šta ne možemo da uradimo sa jednim... Uradićemo sa dva MIG-a".

Foto: Privatna arhiva

Došla sam u ovoj majici, jer sam na ovaj način želela da se zahvalim predsedniku Putinu na mogućnosti da Srbija sada ima proizvodnju Sputnjika V na Torlaku i takođe zbog toga što pomaže Srbiji tokom pandemije - rekla je ona.

Vlk je istakla i da su se mnogi raspitivali za njenu majicu.

Svima se dopada - rekla je Vlk.