AKTUELNO

ZA SVAKU POHVALU!

Nemanja Ugrešić tridesetpetogodišnji momak iz Beograda, postao je poznat široj javnosti kada je uspeo da jedan od svojih motora proda čak dva puta, a sve pare uplatio je na račun za lečenje male Sofije Markuljević, koja boluje od spinalne mišićne atrofije. Njegova humanost tu nije zaustavljena, već je motore licitirao i za Lanu, Minju, Olivera, a sada to ponovo čini - za malog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca, dečaka koji takođe ima ovu retku i tešku bolest.

Foto: Facebook.com/Nemanja Ugrešić

Nemanja je momak koji opravlja stare motore i sređuje ih i prodaje. Poenta je da kupac uplati novac na račun koji je namenjen za malog Gavrila, i sa uplatnicom dođe kod Nemanje koji mu tom prilikom daje ključeve i na taj način kupuje motor, a pomoć pruža mladom dečaku kojem taj novac puno znači.

Foto: Facebook.com/Nemanja Ugrešić

Inače, maleni Gavrilo rođen je kao zdrava beba, ali su roditelji ubrzo primetili da ne pomera ručice i nožice kako bi trebalo u njegovom uzrastu. Ispostavilo se da boluje od teške bolesti, a njegovi roditelji nisu u mogućnosti da sami prikupe astronomsku svotu novca.Za Gavrilovu pobedu! Budimo humani!

Znam sta sam rekao,ali ne mogu da gledam. Umiru mladi ljudi oko mene, deca su sve bolesnija. Koliko god da sam umoran moram da nastavim uprkos svemu.

Za GAVRILA:

Honda cx500-10. 000e

Yamaha Virago-2.500e

Pare na Gavrilov račun,kod mene po ključeve i motor - pisalo je na Nemanjinom fejsbuk profilu.

Foto: budihuman.rs

Autor: N.Brajović

#Nemanja Ugrešić