AKTUELNO

Nema većih zadržavanja na graničnim prelazima.

Vozače na putevima Srbije očekuju mokri kolovozi i dobra vidljivost, ali i usporen saobraćaj, zbog čega se savetuje oprezna vožnja.

AMSS je upozorio vozače na moguće odrone na putevima duž Ibra i Drine, u ovčarsko-kablarskoj klisuri na Djerdapskoj magistrali, kao i na putevima duž stenskih useka i klisura.

Vozačima se savetuje da voze oprezno, uz prilagodjenju brzinu, jer dodatnu opasnost predstavljaju oštećenja na kolovozima koja su ispunjena vodom i ne vide se.

Po poslednjim informacijama Uprave granične policije, na putničim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju do 20 minuta.

Na deonici Novi Banovci - Stara Pazova danas do 17.00 časova trebalo bi da budu završeni radovi na presvlačenju dela kolovoza i saobraćaj će se odvijati u druge dve saobraćajne trake.

Zbog radova na putu na putu Razbojna - Jankova Klisura do sutra, 8. novembra saobraćaj će biti obustavljen od 8.00 do 11.00 i od 12.30 do 15.30.

Saobraćaj će biti obustavljen i na deonici Zaječar - Knjaževac 9. novembra od 15.30, a vozila će biti preusmerena na alternativne putne pravce.

N. Petričević

'