AKTUELNO

Putnička vozila čekaju na graničnim prelazima do 20 minuta.

Saobraćaj u Srbiji na putevima prvog i drugog reda, ovog jutra odvija se bez zastoja, osim na deonicama gde su se izlile pa povukle pojedine reke i bujični potoci, pa je na putu ostala veća količina zemlje i mulja što otežava vožnju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Saobraćaj je normalizovan na auto-putu blizu naplatne rampe Umčari, posle izlivanja veće količine vode, kao i na putu Beograd - granični prelaz Vatin, u centru mesta Uljma, gde se voda takođe povukla.

Granični prelazi

Foto: Tanjug

Na našim graničnim prelazima, prema podacima Uprave granične policije, za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na prelazu Horgoš su oko 300 minuta, dok na prelazu Kelebija kamioni čekaju do 90 minuta.

Radovi na putu

Foto: Pixabay.com

Do 23. juna radiće se na sanaciji oštećenog kolovoza, na delu auto-puta od naplatne rampe "Doljevac" do petlje "Leskovac centar", u oba smera, pa će za saobraćaj biti zatvorena krajnja leva, brza traka.

Do 6. jula će zbog radova biti izmenjen saobraćaj na delu auto-puta na novoj petlji Nova Pazova, na putu Beograd - Novi Sad, za saobraćaj će biti zatvorene sve saobraćajne trake u smeru ka Novom Sadu u dužini od 800 metara, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno stranom auto-puta koja vodi ka Beogradu.

Do 21. juna biće izmenjen režim saobraćaja u zoni čeone naplatne stanice Bubanj Potok, zbog rušenja kompleksa čeone naplatne stanice Bubanj Potok. U zoni naplatne stanice za saobraćaj će se koristiti po dve saobraćajne trake po smeru vožnje.

#AMSS

#Granični prelaz

#Naplatne rampe

#Saobraćaj

'