AKTUELNO

Televizija Pink dobitnik je Regionalne nagrade Media Biznis Partner 2017, kao najbolja komercijalna televizija u regionu Jugoistočne Evrope.

Nagrada će Televiziji Pink biti uručena u okviru Svečane dodele Regionalnih nagrada Biznis Partner 2017 u sredu, 7. juna u hotelu Crowne Plaza u Beogradu .

Svečanoj ceremoniji dodele nagrada prisustvovaće više od 500 uglednih privrednika iz Srbije i Regiona, predstavnika vlade, članova diplomatskog kora, predstavnika velikog broja medija i drugih uvaženih ličnosti iz javnog i kulturnog života u regionu.

Godišnja nagrada Biznis Partner, kreirana je pre 23 godine, sa ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije iz 11 zemalja regiona koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima, čvrstim etičkim normama iskazujući dobre poslovne rezultate, izrasla je u prestižno poslovno i javno priznanje.

Biznis partner je potvrda poslovne uspešnosti i regionalne preoznatljivosti, a dobitnicima je posebna čast budući da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju postavljene kriterijume.

Sveobuhvatan, iscrpan i analitičan metod izbora laureata, od nominacije do konačne odluke, uz angažovanost velikog broja kompanija i institucija, štampanih i elektronskih medija, poslovnih asocijacija i udruženja, podstiče stvaranje novih partnerstava i uspostavljanja bolje poslovne saradnje u regionu, a na širem nivou i unapređenje poslovne i investicione klime, kao i bržeg ekonomskog povezivanja i prosperiteta.

U okviru svečane ceremonije biće predstavljena i ekskluzivna publikacija Biznis partner 2016.

#Nagrada

#Televizija Pink

'