AKTUELNO

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je bila najavljena za juče, biće održana najkasnije do četvrtka. Sednica je odložena jer se čekaju dodatna veštačenja, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Potpredsednik Narodne skupštine Srbije, Vladimir Marinković, gostujući na TV Vesti govorio je o obračunu države s kriminalcima i tom prilikom istakao kako se radi o ljudima koji su želeli da uruše ugled naše zemlje. Marinković je istakao i kako se spremalo ubistvo predsednika Aleksandra Vučića.

Foto: TV Vesti

Nije samo cilj kriminal i zarađivanje novca, nego je očigledno cilj urušavanje ugleda naše zemlje, ali i ugrožavanje bezbednosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Tužilaštvo, jako je važno, da što pre uradi svoj posao. Dešavalo se da su ljudi nestajali, da su reketirani, ubijani i da nas očekuje još nešto gore. Celokupna istina treba da izađe na videlo, zbog naših građana, i da pokažemo građanima da smo spremni za ovakve stvari - rekao je Marinković.

Foto: TV Vesti

Sigurno da ih ima i iz stranke, s obzirom na to da je predsednik Srbije bio prisluškivan, ali ne samo on, bizarno je i da je to išlo preko njegove dece, brata, oca... Radi se o jednoj organizovanoj mafiji. To je napad na Vučića i Srbiju, na sve ono što smo imali od uspeha. Nekome smeta jaka Srbija, nekome smeta Vučić koji je od ove zemlje uspeo da napravi jednu modernu zemlju, koja je poštovana, koja je dobar partner i čiji građani dobro žive. Ništa me ne bi začudilo i da je sve to koordinisano iz stranih centara moći, preko naših političkih struktura. Treba biti otvoren i reći građanima da se ovde spremalo ubistvo i napad na predsednika Vučića - dodao je Marinković za TV Vesti.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, Orion - 603, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

Autor: S. K.