AKTUELNO

Dejan Vuk Stanković, politički analitičar i Veljko Nestorović sa portala Kosovo-online.com, saglasni su u oceni da je bitno što su žene i devojke progovorile o seksualnom uznemiravanju u slučaju Mika Aleksić, koji je šokirao Srbiju.

Oni su uvereni da ima još takvih primera u Srbiji, kao i da škola, kao što je škola glume koju drži Aleksić, mora biti kontrolisana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj slučaj nas je sve šokirao, zato što je njegova škola bila jedna od najpoznatijih. Svi naši glumci i glumice su prolazile kroz tu školu. Videli smo svih ovih dana, delilo se na društvenim mrežama, oni snimci gde je on držao časove deci. Vi dete od osam godina ponižavate pred svima, to nije disciplina. Bitno je što su te žene i devojke progovorile, sigurno da ima takvih još primera u Srbiji. Taj čovek je to očigledno radio decenijama, godinama... - rekao je Veljko Nestorović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko to funkcioniše po modelu neke sekte, to mora da bude zabranjeno. Mora da postoji kontrola rada tih škola, da se ovakvi slučajevi ne bi dešavali. Jedno je školska aktivnost. On je čovek davao sugestiju deci da se odvoje od roditelja. Finale je došlo u tim nekim tinejdžerskim godinama - priča Dejan Vuk Stanković.

Autor: S. K.