AKTUELNO

Najniža temperatura kretaće se od deset do 17, a najviša dnevna od 24 do 28 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će jutro biti oblačno, mestimično s kišom, tokom dana pretežno sunčano, a kasnije poslepodne, uveče i noću promenljivo oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom na severu i zapadu, saopštio je Republički hidrometeoroločki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, na planinama povremeno jak, južni i jugozapadni, a na jugu Banata i istoku slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od deset do 17, a najviša dnevna od 24 do 28 stepeni Celzijusa.

Foto: Printscreen

U Beogradu će jutro biti oblačno sa slabom kišom, tokom dana pretežno sunčano, a uveče u pojedinim delovima grada mogući su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se oko 16, a najviša dnevna 27 stepeni. Tokom noći će doći do naoblačenja sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima.

Foto: RHMZ

Vreme narednih dana

U Srbiji će u subotu biti toplo, promenljivo oblačno, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina. U nedelju će biti pretežno sunčano, poslepodne uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom, uglavnom u planinskim krajevima.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

#Beograd

#Prognoza

#Srbija

#Vreme

'