AKTUELNO

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Saobraćaj u Srbiji ovog jutra je umerenog intenziteta, a vozače očekuju mokri i klizavi putevi, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na putevima se očekuje dobra prohodnost  bez zastoja i prekida, ali iz AMSS-a upozoravaju vozače da zbog pljuskova koji mogu direktno da utiču na vožnju, budu obazriviji.

Granični prelazi

Na graničnim prelazima za putnička vozila, prema informacijama uprave granične policije, nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Foto: Tanjug

Radovi na putu

Pripremni radovi na uklanjanju postojeće odbojne odgrade počinju danas od 8 do 17 časova na deonici puta Beograd-Subotica, u smeru od Subotice ka Beogradu, pa će naizmenično biti zatvarana brza i vozna saobraćajna traka, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Foto: Pixabay.com

Radovi na sanaciji nasipa kod mosta Beška (silazak sa mosta), na levoj strani autoputa E-75, u smeru Beograd-Novi Sad, produženi su do 30. maja.  U toku radova, zatvorene su zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

#AMSS

#Granični prelaz

#Saobraćaj

#putarina

'