AKTUELNO

Ministarstvo unutrašnjih poslova juče je raspisalo konkurs za upis 1.060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, od čega za potrebe Policijske uprave za grad Beograd 235 polaznika za radno mesto policajac i 30 za radno saobraćajni policajac.

Kandidati imaju mogućnost da se prilikom prijave na konkurs izjasne da li žele da prođu stručno osposobljavanje i obuku za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac ili saobraćajni policajac.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Konkurs traje do 5. juna, a po završetku obuke polaznici će moći da zasnuju radni odnos u policijskim stanicama Barajevo, Voždovac, Vračar, Grocka, Zvezdara, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Savski venac, Surčin, Sopot, Stari grad i Čukarica.

Kada je reč o saobraćajnim policajcima moći će da dobiju posao u Policijskoj stanici Obrenovac i saobraćajnim policijskim ispostavama Zapad, Sever i Jug, kao i Saobraćajnoj policijskoj ispostavi za državne puteve Beograd.

Video: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

#Konkurs

#MUP Republike Srbije

#Obuka

'