AKTUELNO

Širom Balkana više stotina volontera Meridiana dopremilo je pakete pomoći najugroženijim od globalne pandemije.

Od početka globalne zdravstvene krize, volonteri Meridiana nastavili su aktivnosti podele više stotina paketa širom Srbije i Balkana gde smo pripremili i uručili najugroženijim kategorijama stanovništa osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu.

Svakodnevno u Republici Srbiji volonteri Meridiana direktno posećuju veliki broj gradova i opština, kako bi pakete pomoći sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu direktno na kućnu adresu uručili najugroženijima. Pored opština u Beogradu i gradova kao što su Novi Sad, Negotin, Čačak, Novi Pazar, Kraljevo, obišli smo danas Kulu, Crvenku, Zaječar i Šid, jer želimo da naši građani znaju da će Meridian biti uz njih uvek kad je najteže.

Foto: Promo

Takođe, kompanija Meridian donirala je Infektivnoj klinici u Beogradu veliku količinu opreme, jer je kao ključni cilj naše šire korporativne strategije doprinos nacionalnom zdravstvenom sistemu, tj. obezbeđivanju što je moguće boljih uslova za borbu protiv ovog opakog virusa.

Foto: Promo

Inače, Meridian je do sada podržao Institut za majku i dete (obezbeđene infuzione pumpe za bebe), Dečiju bolnicu za plućne bolesti, Kliničko – bolnički centar “Dragiša Mišović”, Nišku bolnicu, Društvo za mentalno nedovoljno razvijena lica (MNRL) Pirot, Centar za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i druge zdravstvene ustanove, organizacije socijalne politike i ugrožene društvene grupe širom Srbije.

Foto: Promo

U Crnoj Gori, Meridianovi volonteri su, pored Podgorice, Berana, Nikšića, Budve i Bijelog Polja, juče obišli građane Herceg Novog i najugroženijima uručili pakete sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu. 

S ponosom ističemo da se ne predajemo i da ćemo sa još većom odlučnošću i brojnošću volontera biti prisutni na svakom mestu gde je naša pomoć i podrška najpotrebnija, jer za Meridian na Balkanu granice ne postoje.

Meridian - uvek uz svoj narod kada je najpotrebnije.

#Balkan

#Meridian

#Pomoć

#meridianbet

<
'