AKTUELNO

Grad Jagodina je jutros od 4 - 7 časova ujutro organizovao lokalne taksi prevoznike da besplatno prevezu najstarije sugrađane do svojih domova, sa namirnicama koje su kupili. Volonteri su pomogali najstarijim sugrađanima da prenesu svoje namirnice do taksija.

Nekoliko desetina taksi vozila i nekoliko desetina volontera su ispred svih velikih marketa u Jagodini dočekivali naše najstarije i besplatno ih prevozili do njihovih kuća. 

Foto: Grad Jagodina

Foto: Grad Jagodina

Direktorka Centra za socijalni rad grada Jagodina Biserka Jakovljević izjavila je da je ovo još jedna u nizu akcija kojima grad Jagodina vodi računa o svojim najstarijim sugrađanima. Od početka vanrednog stanja, svakoga dana grad Jagodina je preko Centra za socijalni rad, a uz pomoć volontera, podelio svojim najstarijim i socijalno ugroženim sugrađanima 2500 paketa sa hranom i isto toliko paketa sa sredstvima za higijenu.

Foto: Grad Jagodina

Grad Jagodina i JKP Standard su prethodnih dana izvršili dezinfekciju i grada i sela i sa tim poslom će nastaviti i dalje. Jagodina čini sve u cilju što uspešnije prevencije i borbe protiv epidemije virusa COVIDa 19.

Foto: Grad Jagodina

U Jagodini do danas nije potvrđen ni jedan slučaj zaraženih virusom COVIDa 19

#Jagodina

'