AKTUELNO

Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić oglasio se nakon hapšenja poznatog primarijusa Š. T. (66) iz Novog Sada zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljube sa detetom.

- Danas je u Novom Sadu uhapšen poznati lekar sudske medicine koji je u više navrata seksualno uznemiravao i zlostavljao trinaestogodišnju devojčicu. Nastavljamo borbu, do poslednjeg pedofila u Srbiji - napisao je Jurić na svom Fejsbuk profilu.

Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" nedavno obelodanio da je pet moćnika iz Beograda, Novog Sada i Subotice imalo odnose sa decom.

Kako Pink.rs saznaje osumnjiceni Š. T. je u periodu od 2018. godine do danas u više navrata kada je sada dvanaestogodišnja A.M.Š. dolazila kod njega, primoravao devojčicu da mu dodiruje genitalije, a on joj je za uzvrat davao novac. 

U pretresu osumnjičenog stana i vikendice na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu oduzeti su mu tablet, računar i mobilni telefon koje koristi, saznajemo iz izvora bliskih istrazi.

Nezvanično saznajemo i to da je reč o poznatom novosadskom primarijusu doktoru koji je 2009. godine već bio osuđen godinu dana sa uslovom od pet godina zbog nedozvoljenih polnih radnji.

#Hapšenje

#Igor Jurić

#pedofili

'