AKTUELNO

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je danas Novaku Đokoviću osvajanje titule na Australijan openu.

"Bravo! Čestitam Vam od srca rekordnu osmu titulu na Australijan openu. Hvala Vam za radost koju nam donosite i želim Vam mnogo uspeha u budućnosti", napisala je Brnabić na Tviteru.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Čestitku je našem teniseru uputila i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.

"Čestitam Vam na velikoj pobedi i novoj tituli. Sjajnom igrom i upornošću tokom čitavog prvenstva osvojili ste osmu titulu Australijan opena i zasluženi povratak na prvo mesto ATP liste, a sve nas, koji za vas navijamo ponovo učinili ponosnim i srećnim. Neka ovaj trofej bude samo uvertira i podstrek za postizanje vrhunskih rezultata u ovoj godini", navela je Gojković.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

I gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je čestitao je najuspešnijem srpskom teniseru osvajanje osme Grend slem titule Australijan opena

"Čestitam Vam na hrabroj pobedi i rekordnom, osmom osvajanju Australijan opena! Zadovoljstvo je bilo gledati ceo turnir, a pogotovo današnji preokret. Hvala Vam što nas činite ponosnim, Beograd slavi sa Vama", kaže se u čestitki gradonačelnika.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Đoković je osvojio titulu na Australijan openu, pošto je danas u finalu pobedio Austrijanca Dominika Tima sa 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, i 6:4.

#Novak Đoković

'