AKTUELNO

Ministar je izjavio da je današnja akcija, u kojoj je uhapšeno 47 osoba, nastavak beskompromisne bore protiv korupcije i kriminala u Srbiji.

Stefanović je naveo da ovom akcijom policija pokazala da ne postoje nedodirljivi i da će se svi koji su se drznuli da stave ruku u džep građana Srbije za to odgovarati.

- Nastavlja se beskomprimisna borba protiv korupcije i kriminala u Srbiji. U dobro organizovanoj policijskoj akciji danas smo priveli 47 lica koja se sumnjiče za koruptivna krivična dela kojima je naneta šteta građanima Srbije u iznosu višem od 17 miliona evra - naveo je Stefanović.

Stefanović je istakao da je policija tom dobrom akcijom htela da pokaže da ne postoji bilo ko ko neće odgovarati za krivična i korupcionaška dela koja je počinio, a pogotovo ne oni koji su se drznuli da stave ruku u džep građana Srbije.

- Nastavićemo sa ovako dobrim akcijama. Ovo je samo prva faza u kojoj želimo da dobrim akcijama i čvrstom rukom pokažemo da neće biti nedodirljivih i zaštićenih i da će svi oni koji su se ogrešili o zakon za to odgovarati - poručio je ministar policije.

J. Stanković

#Hapšenje

#Nebojša Stefanović

#Policija

'