AKTUELNO

Kompanija Belgrade Waterfront (Beograd na vodi) osvojila je drugu godinu za redom prestižnu međunarodnu nagradu za vrhunska dostignuća kompanija u industriji nekretnina "European Property Award" u kategoriji "Najbolji projekat mešovite namene".

Svečana ceremonija održana je u Londonu, a dobijanjem tog priznanja, projekat je direktno nominovan za nagradu "International Property Award" za koju će se dalje takmičiti sa nagrađenim projektima iz drugih regiona širom sveta, navedeno je u saopšteju BW.

Nezavisni žiri od 80 stručnjaka iz oblasti nekretnina ocenjivao je prijavljene projekte na osnovu dizajna, kvaliteta, usluga, inovacija, originalnosti i održivosti, a nominovani su bili najbolji evropski projekti u oblasti nekretnina.

- Velika je čast dobiti ovo prestižno priznanje, a posebno smo ponosni na to što su stručnjaci prepoznali kvalitete projekta već drugu godinu za redom. To nas ujedno i obavezuje da nastavimo da ostvarujemo našu misiju - da kreiramo jedinstven stil života na obali reke, kako za stanare, tako i za sve Beograđane i posetioce - rekao je generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront Nikola Nedeljković.

Predstoje brojni novi i uzbudljivi projekti koji će, kako je rekao, učvrstiti Belgrade Waterfront na poziciji jedne od najpoželjnijih gradskih destinacija.

-Uskoro nas očekuje otvaranje velikog parka, zajedno sa prvim delom bulevara Vudroa Vilsona. Sledeće godine otvorićemo i Galeriju Belgrade, najveću šoping i zabavnu destinaciju u regionu, koji će postaviti nove standarde maloprodaje - najavio je Nedeljković.

Foto: Promo

Osim najviše nagrade u kategoriji "Najbolji projekat mešovite namene", kompanija Belgrade Waterfront prepoznata je po kvalitetu svog vebsajta, kao i stambene višespratnice BW Vista, za šta je, takođe, dobila priznanja.

Ova stambena zgrada, kao i zgrada BW Parkview, nedavno je dočekala stanare, te je u okviru projekta do sada useljeno više od 750 stanova.

"European Property Awards" deo je "International Property Awards" i predstavlja prestižnu nagradu koja se dodeljuje za vrhunska dostignuća kompanija u industriji nekretnina.

Nagrade su podeljene na regione koji pokrivaju Afriku, Aziju, Pacifik, Arapsko poluostrvo, Kanadu, Karibe, Centralnu i Južnu Ameriku, Evropu, Veliku Britaniju i SAD, a kompanije učesnice se prijavljuju na regionalnom nivou.

#Beograd na vodi

#Nagrada

'