AKTUELNO

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas radove na rekonstrukciji zgrade, u kojoj će od januara biti smeštena Policijska stanica Negotin i istakao da je to samo jedna od investicija države u istočnu Srbiju.

- Buduća zgrada Policijske stanice Negotin nalazi se u samom centru i ima veliki broj kvadrata. Bolji uslovi rada, u jednom modernom i velikom prostoru omogućiće kriminalističkoj, saobraćajnoj i policiji opšte nadležnosti da na kvalitetniji način pruže usluge građanima -rekao je Stefanović.

Foto: Tanjug/MUP REPUBLIKE SRNIJE

Potpredsednik Vlade je naveo da je ovo samo jedna od investicija i da su za Republiku Srbiju važni svi projekti koji će omogućiti kvalitetnije vodosnabdevanje građana, kao i da će biti nastavljena dalja ulaganja u izgradnju putne infrastrukture.

- Ono što je Republika Srbija obećala na tome će se intenzivno raditi, da svako naselje, selo, svaka kuća dobije i vodovod i kanalizaciju i da se uradi fabrika za prečišćavanje voda - kazao je Stefanović.

Istakavši da mu je drago što vidi da u ovom kraju sve napreduje, Stefanović je rekao da je zadovoljan i stanjem bezbednosti u ovom kraju i energijom i naporima koje policija ulaže kako bi se građani ovog dela Srbije osećali potpuno bezbedno.

Foto: Tanjug/MUP REPUBLIKE SRNIJE

Ministar je tokom posete razgovarao i sa policijskim službenicima o uslovima i problemima sa kojima se suočavaju u radu, merama koje treba preduzeti kako bi policija bila još efikasnija, ali im je i predočio šta je Ministarstvo do sada preduzelo na poboljšanju uslova rada.

Tokom posete Negotinu, ministar Stefanović razgovarao je i sa predsednikom opštine Negotin Vladimirom Veličkovićem i njegovim saradnicima.

#Nebojša Stefanović

#Negotin

'