AKTUELNO

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uručio je danas, povodom početka nove školske godine, prigodne poklone deci stradalih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

- Moramo brinuti o porodicama svih lјudi koji su za ovu zemlјu učinili najviše - dali svoj život. Vi kao njihova deca neko ste o kome mi moramo i hoćemo svim srcem da vodimo računa u svakom trenutku - istakao je Stefanović, poželevši deci uspešnu školsku godinu.

Foto: mup.gov.rs

On je podsetio i da je Ministarstvo primilo u radni odnos veliki broj članova porodica stradalih policajaca.

Foto: mup.gov.rs

- Znate da na nas možete da se oslonite u svakom trenutku. Za sve što vam treba slobodno možete da se obratite, bilo da je potrebno rešiti neki problem ili unaprediti neki segment vaših života. Ukoliko jednog dana budete želeli da postanete deo Ministarstva unutrašnjih poslova, uvek ćete imati prioritet - rekao je Stefanović.

Foto: MUP Republike Srbije

Osnovci i srednjoškolci, deca stradalih kolega, danas su ujedno imali priliku da se druže i sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije i Helikopterske jedinice koji su im prikazali svoju opremu i vozila.

#Nebojša Stefanović

'