AKTUELNO

Uveče ne propustite emisije Crna hronika i Paparazzo lov.

Prognoza

Foto: Tanjug

Oblačno, ponegde uz slabu kišu i sneg ujutro i pre podne, a u podunavskom kraju mogući i udari košave. Najviša temperatura ipak iznad nule, do sedmog podeoka.

Savet lekara

Foto: Printscreen Youtube

Meteorološke prilike mogu relativno nepovoljno uticati na većinu hroničnih bolesnika, posebno na osobe sa cerebrovaskularnim i respiratornim oboljenjima. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja i bolovi u kostima.

Kurs Narodne Banke Srbije

Foto: Pixabay.com

Dinar će neznatno ojačati prema evru i danas pa će zvanični srednji kurs iznositi 123,87 dinara za evro. Kada je reč o vrednosti dolara, za američku valutu treba da izdvojite 116,06 dinara.

Stanje na putevima

Foto: Pink.rs

Zbog najavljene povremene kiše širom zemlje, ali i zahlađenja, apeluje se na vozače da zbog mokrih kolovoza budu oprezniji u saobraćaju i prilagode brzinu vremenskim uslovima.

Ne propustite na TV Pink

Foto: YouTube screenshot

Ne propustitie novu emisiju Crna hronika autora Mladena Mijatovića i saznajte po čemu se likvidacije danas razlikuju od onih iz devedesetih.

Foto: YouTube screenshot

Još jednu emisiju TV Pink ne propustite večeras - očekuju vas ekskluzivni Paparazzo (lov) snimci naših poznatih ličnosti.

Događaj

Foto: Wikipedia

Danas će biti laueratima za 2016. godinu biti uručena Vukova nagrada, koju dodeljuje Kulturno-prosvetna zajednica Srbije za izuzetan doprinos razvoju kulture u Srbiji i svesrpskom kulturnom prostoru.

#Dobro jutro

#Pink.rs

'