AKTUELNO

Povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru.

Hitna pomoć intrevenisala je tokom prethone noći 132 puta, od kojih 25 na javnom mestu, rekla je za portal Pink.rs portparol Hitne pomoći, Nada Macura.

Najmanje dve osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu.

U udesu, koji se dogodio u 23:10 na uglu Nemanjine i kneza Miloša, lakše je povređena devojka (27) i prevezena u Urgentni centar.

Jedna žena (36) povređena je u saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 20:40 u Ševinoj ulici i prevezena u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Hitna pomoć primila je rano jutros poziv u 05:51 da se na Smederevskom putu, pri ulazu u Grocku, dogodio težak sudar. Na mestu nesreće intervenisale su ekipe iz Grocke, Kaluđerice i Vrčina, i do dolaska ekipe Hitne pomoći svi povređeni su prebačeni u Urgentni centar.

U Beogradu su se juče dogodile tri saobraćajne nesreće, od kojih je u jednoj teško povređena devojčica (17) i prevezena u kliniku u Tiršovoj, a Hitna pomoć je intervenisala 166 puta, od kojih 60 na javnom mestu, dodala je Macura.

Od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, ali i srčani bolesnici u akutnom stanju, kao i osobe u alkoholisanom stanju.

#Hitna pomoć

#Nada Macura

#Saobraćajna nesreća

'