AKTUELNO

Ne propustite šou "IZVEDI ME!" na vašoj omiljenoj ružičastoj televiziji.

Prognoza

Meteorolozi su najavili da će i prvog radnog dana ove nedelje u Srbiji biti pretežno sunčano i toplo vreme. Međutim, od utorka stiže zahlađenje koje će u pojedinim krajevima zemlje usloviti i snežne padavine.

Foto: Pexels.com

Savet lekara

Ujutru je važan obilan doručak, a na putu do posla ne treba žuriti, jer se upravo u tim situacijama događaju različite nesreće i udesi.

Foto: Pixabay.com

Kurs Narodne Banke Srbije

Uz podršku Narodne banke Srbije, koja je prodala na međubankarskom deviznom tržištu 45 miliona evra, dinar će se danas vratiti ispod nivoa od 124 dinara za evro, tako da će zvanični srednji kurs iznositi 123,9982 dinara za evro.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Stanje na putevima

Vozače očekuju delimično vlažni kolovozi u višim predelima, a savetuje se oprez zbog odrona kroz stenske useke i klisure, kao i duž ibarske i đerdapske magistrale. Tokom jutra moguća je sumaglica.

Foto: Pink.rs

Ne propustite na TV Pink

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najgledanijeg šou programa "Izvedi me" večeras od 21:15h samo na Televiziji Pink.

Foto: Printscreen Youtube

Događaj

Večeras će biti obeleženo 15 godina od premijere predstave "Velika drama" u Narodnom pozorištu, pa ako niste pogledali ovo delo Siniše Kovačevića mi vam savetujemo da svratite do nacionalnog teatra.

Foto: Pixabay.com

#Dobro jutro

#Informacije

#Pink

'