AKTUELNO

O njegovom umeću i spretnosti ostali su svedoče brojni video snimci.

Pilot Vladimir Bulat (47) koji je tragično nastradao kada se, iz još uvek neutvrđenih razloga, avion kojim je upravljao srušio nedaleko od aerodroma Ečka kod Zrenjanina, bio je iskusan, dugogodišnji pilot, o čemu svedoče i brojni video snimci njegovih neverovatnih akrobacija.

Vladimir Bulat tragično je nastradao jutros oko 9 sati, a da li se njegov avion srušio zbog mehaničke greške ili loše procene pilota, utvrdiće istraga koja je pokrenuta odmah nakon nesreće.

Hitne službe uključujući i vatrogasce satima su izvlačili njegovo telo iz olupine, a odmoglo im je to što se letelica pri padu zabola u zemlju dva metra.

O njegovom umeću i spretnosti ostali su svedoče brojni video snimci. Tako je na društvenoj mreži Jutjub moguće videti Bulatovu akrobatsku tačku neposredno pred nastup grupe Ajron Mejden na koncertu koji su 2014. održali na Kalemegdanu.

Bulatovo umeće može se videti i u spotu novosadskog benda Kamikaze, čiji je frontmen glumica Katarina Žutić.

Vladimir Bulat je takođe bio i predsednik Aerokluba Zrenjanin.

Ako je suditi po informacijama koje je delio sa prijateljima na društvenim mrežama, bio je veliki zaljubljenik u avione i putovanja, a iza sebe je ostavio maloletnog sina.

#Pilot

'